top of page

Marturii

Sunrise

Ma numesc GD, am varsta de 65 ani si sunt din Bucuresti, Romania. De aproximativ 5 luni de zile, ma simteam prizoniera unei incontinente urinare, care ma impiedica sa ma deplasez sau, daca aveam curajul sa plec in oras, preocuparea principala era sa caut urgent o toaleta, in loc sa-mi rezolv problemele.
Am contactat-o pe doamna Titiana și am rugat-o sa facem o sesiune.
In urma sedintei de terapie cu doamna Titiana Popa, din luna decembrie 2023, minunea s-a intamplat: a doua zi dupa terapie, incontinenta urinara “si-a facut de cap”, inainte de eliminare. Si nu o data, ci de doua ori, intr-un interval de maxim o ora, lucru care nu s-a intamplat niciodata atat de violent, nici macar in perioada dinaintea sedintei de terapie. Am simțit lupta dintre corpul meu și informatia de Incontinență urinară pe care doamna Titiana a accesat-o și i-a dat comanda sa plece din corpul meu.
Intervalul de timp foarte scurt, dintre senzatia de a urina si pierderea urinei, pana sa ajung la toaleta, cantitatea mare de urina eliminata si viteza cu care s-au intamplat toate (toaleta din apartament este langa dormitor ) mi-au lasat impresia unei razbunari/ revolta a informatiei nefavorabile de incontinenta urinara, ca a fost fortata sa plece.
Acum ma simt libera si usurata, motiv pentru care ii multumesc Bunului Dumnezeu ca a facut posibila intalnirea mea cu doamna Titiana Popa.

Cu maxima recunostinta si pretuire , doamnei Titiana Popa!

~G.D. Ianuarie 2024, Bucuresti, Romania~

Mulțumim pentru dăruirea acestei tehnici însoțită de atâtea sfaturi și exemple. Nu am avut îndrăzneală sa caut persoane din afara pe care sa lucrez. Am lucrat doar pe câțiva membri ai familiei și au fost câteva rezultate :  
  - mie mi-a dispărut un fel de alergie care revenea din când în când fără a ști motivul, durere de măsea, ureche.
- Soțului i s-a normalizat tensiunea arterială.
- Un nepoțel  care nu se putea trezi noaptea pentru a urina, se trezea după ce făcea pe el (avea vârstă biologică a vezicii urinare de bebeluș și o glanda a creierului nu comunica su sistemul nervos și de-asta probabil nu primea impulsurile sa se trezească).
- Dintisorii Mariei nu s-au mai înnegrit după o sesiune. La fiecare 3-6 luni trebuiau curățați la stomatolog.
  - Mama și-a revenit dintr-o stare de rău în care nu putea bea nici ceai. Cred ca o criza biliară folosim și codul corpului și pe lângă energii avea dezechilibru la vezica biliară.
 
Fiind puține cazuri nu știu sigur încă dacă am această dare de bine de a putea sa practic aceasta tehnică dar îmi doresc sa reușesc.
Mulțumesc!
~Nicoleta V!~

Eram epuizată și pe modul supraviețuire atunci când am întâlnit-o pe dna Titiana. Dânsa a venit ca un Dar, răspunsul lui Dumnezeu, al Maicii Domnului și al Sfinților la toate rugăciunile mele fierbinți de a găsi calea profundă și definitivă de vindecare a minții mele chinuite și a trupului. Sunt psiholog și psihoterapeut, am absolvit două școli de formare în psihoterapie și multe alte cursuri de pregătire și dezvoltare personală în domeniu, dar se pare că nu suficiente pentru vindecarea mea profundă și definitivă de traumele
trecutului și de toate emoțiile captive în subconștientul și corpul meu. 
Eram extenuată emoțional și fizic, sufeream de o cumplită anxietate veche din copilărie, „învățasem” să funcționez zi de zi cu gândurile obsesiv-compulsive, cu atacurile de panică și fricile de toate felurile, în special frica de boală, somnul deficitar, o stare permanentă de îngrijorare.
Vindecarea a venit din prima clipă de contact cu dna Titiana și este incredibil cum se instalează pe „nesimțite” acest program de vindecare profundă și cum lucrează fără oprire, sporind binefacerile de la o zi la alta. Mi s-a liniștit extraordinar de tare mintea și ale ei ruminații obsesive, mi s-au calmat toate emoțiile care îmi provocau dificultate, de la cele mai semnificative pană la cele mai mărunte emoții, ușor-ușor am început să simt o claritate mentală, mi s-a instalat o stare de calm, mi s-a schimbat percepția despre mine,
despre oameni, despre lume, despre viață, toate reacțiile mele emoționale s-au așezat.
Am mult mai multă motivație și determinare, fac cu plăcere lucruri care îmi displăceau în trecut. Pe plan profesional mă simt mult mai așezată, mai încrezătoare, mai limpede. Intuiția este mult mai prezentă și mi-a sporit și mai mult compasiunea și capacitatea empatică.
Somnul este cu mult mai bun decât era înainte.
Dna Titiana și terapia pe care o practică dânsa au adus vindecarea totală și profundă, mult așteptată în viața mea și în viața soțului meu, pentru că am beneficiat amândoi de binefacerile acestei terapii.

Cu o blândețe luminoasă, cu multă delicatețe și empatie, Dna Titiana ne-a schimbat viețile, ne-a redat libertatea și pentru asta îi suntem infinit recunoscători!
Un Dar de mare preț si un adevărat privilegiu este dna Titiana!

~C.P., Constanța~

Dumnezeu lucrează prin oameni!
Am să vă fac o mărturisire, în legătură cu o mare minune din viața mea. Împreună cu soțul meu aveam o mare dorință, aceea de a deveni părinți, însă timpul trecea și nu primeam acest dar. Am fost la diferiți medici, am făcut tratamente, dar fără rezultate. Din partea lor primeam același răspuns: să avem răbdare.
Timpul trecea în defavoarea noastră și nimeni nu ne mai dădea speranțe. Până în ziua când nașa noastră de cununie mi-a povestit de doamna Titiana și m-a îndrumat să fac o ședință cu ea, oferindu-mi posibilitatea de a avea o întrevedere. Trăirile pe care le-am avut în timpul ședinței sunt greu de descris în cuvinte, pentru că simțeam că în viața mea avea să se petreacă o schimbare.
În timpul ședinței, dna Titiana („îngerul” nostru) mi-a spus că vom dobândi de la Dumnezeu doi copii și că foarte curând (nu mai mult de două luni) voi rămâne însărcinată.
Nu s-au scurs două luni și am primit vestea cea mare, aceea că vom avea un copilaș, veste care pentru noi a fost mai mult o minune decât o întâmplare firească.
Pe tot parcursul sarcinii am ținut legătura cu ea și, Slavă lui Dumnezeu!, am avut o sarcină binecuvântată, fără probleme, un adevărat Dar Divin.
Atât eu, cât și soțul meu îi suntem recunoscători, în primul rând lui Dumnezeu pentru darul primit, dar și doamnei Titiana pentru că, prin ea, a lucrat Domnul în viața noastră.
Răbdarea noastră a fost încununată cu îndeplinirea celei mai mari dorințe, iar Dumnezeu ne-a dovedit că lucrează prin oameni, dacă ne punem încrederea în El.


~I.T., 37 de ani~

Am întâlnit-o pe Titiana într-un moment foarte dificil al vieții mele: de ani de zile eram bolnavă fără să am nicio boală, dar sufeream de oboseală cronică. Toate tratamentele alopate nu aveau niciun rezultat.
După ședințele cu Titiana, nu-mi venea să cred cât de rapid începusem să-mi regăsesc starea de sănătate.
Am început să-mi recapăt vitalitatea și să am putere pentru sarcinile zilnice și cel mai grozav mi se părea faptul ca mintea îmi devenise clară și nu mai aveam nicio urmă din stările de neputință și deznădejde. Dimpotrivă, mi-am recăpătat entuziasmul si creativitatea, ca și curajul de a-mi dori și a face lucruri.
Titiana a ajutat-o foarte mult și pe mama, care are glaucom. A ajutat-o să înțeleagă cum, la nivel emoțional, nu a mai vrut sa vadă nimic, atunci când a murit fratele meu. Si să fie încrezătoare că-și poate îmbunătăți vederea.
După fiecare sesiune, mama a văzut mult mai clar, iar exercițiile recomandate de Titiana îi sunt de folos si astăzi.

~L.A., București~

Durerea fizică resimțită la nivelul coloanei vertebrale făcea ca, după 10 minute de stat în picioare, să simt nevoia să mă așez pe scaun. Cel mai bine era dacă mă așezam direct pe podea. De asemenea, preferam să merg cu mașina, nu pe jos, pentru că, după câteva minute de mers, durerile deveneau mari. Parcă toată coloana mea vertebrală era strânsă într-o menghină.
După prima ședință, durerile au dispărut brusc. Coloana a devenit foarte ,,ușoară”, și mi-am dat seama că pot sta dreaptă, fără dureri.
Este incredibil rezultatul obținut cu această terapie, cum eram înainte de ea și cum sunt acum!

~V.L.~

După prima ședință cu dumneavoastră sunt altă persoană. Ați refăcut comunicarea emisferelor cerebrale și am resimțit imediat efectul printr-o liniște pe care n-am avut-o niciodată.
E fantastic!!! Vă mulțumesc!

~V.T.~

Vă mulțumesc din adâncul inimii mele pentru ședința pe care am avut-o cu dumneavoastră!
A fost ceva revelator pentru mine și mă simt binecuvântată că am avut ocazia sa vă întâlnesc. Mă simt extraordinar acum, parcă m-aș fi născut a doua oară. Nu mai iau Anghirol sau Colebil  de atunci. Abia aștept  următoarea ședință  pentru a elibera/debloca și alte emoții captive.
Dumnezeu sa  vă binecuvânteze pentru tot ceea ce faceți!

~A.C.~

Sunt FERICITĂ că am descoperit-o pe doamna Titiana. Prin intermediul dumneaei am reușit să mă eliberez de energiile dureroase, pe care le conștientizam, dar nu puteam singură să le elimin!
Mulțumesc din inimă, doamna Titiana, sunteți un mesager divin. Vă iubesc!
~I.L.~

 


În urma ședinței de sâmbătă, m-am simțit bine, am avut un somn liniștit și nu am mai avut coșmarurile care mă tulburau.
Vă doresc multă sănătate și putere de muncă pentru a ajuta cât mai mulți oameni aflați în suferință.

~E.A.~

Dumnezeu lucrează prin oameni. Acest lucru este cert. Oameni frumoși ca Titiana Popa si domnul profesor Dulcan luminează minți, încălzesc inimi si bucură suflete. 
Pasiunea, cunoașterea și dăruirea dânșilor puse în ajutorul nostru, al tuturor, redau credința, bucuria și speranța.

Terapiile Titianei Popa, practicate cu atâta iubire, blândețe și bunătate, au făcut ca problemele noastre să-și găsească rezolvare.
Cărțile domnului profesor Dulcan , adevărate izvoare de cunoaștere și înțelepciune, ne-au schimbat viziunea despre viață, dar și despre moarte.
Vă mulțumim pentru tot binele pe care ni-l dăruiți si îi mulțumim lui Dumnezeu că a îngăduit să avem oameni ca dumneavoastră printre noi!
Cu recunoștință și iubire!

~I. și A.~

 


Sunt recunoscătoare să găsesc în calea mea o doamnă atât de drăguță, calmă și frumoasă atât la chip, cât și în suflet.
A ieșit în drumul meu datorită mamei mele care a descoperit-o prin recenziile domnului Constantin Dulcan.
Chiar din primele ședințe de terapie cu doamna Titiana, am devenit încrezătoare în mine însămi, în alegerile mele, am început să mă apreciez așa cum sunt, am devenit o plăcere pentru ochii mei. Este o doamnă MAGICĂ care presoară magie prin zâmbetul său blând și prin talentul ei înzestrat de acolo de sus. O ador mult și pentru asta îi mulțumesc!“

~D.~

 


Mă simt mult mai liniștită și dorm foarte bine noaptea, fără sa mă mai trezesc în toiul nopții cuprinsă de frici, nesiguranță, stări de anxietate sau panică. Starea mea s-a îmbunătățit foarte mult datorită dumneavoastră și vă mulțumesc din suflet!

~K.P.~

Vă mulțumesc din adâncul sufletului pentru ce faceți! Am fost profund, extrem de impresionat, dincolo de realitatea acestei perspective asupra ființei umane (atât de multe ne-au lăsat în acest sens Sfinții Părinți si teologia mistică, respectiv antropologia spirituală – desigur, pe lângă multe alte moșteniri provenind din alte culturi spirituale), mai ales de experiența trăită cu  dumneavoastră: pentru mine a fost realmente intensă și realmente trăită.

Am putut simți cum funcționează acel „bond”, acea legătură noetică prin care simțeam ce vine dinspre Divin prin dumneavoastră, cum se mișca în mine, în spațiul meu interior sufletesc și, desigur, trupesc. A fost o experiență unică, așa cum îmi și imaginam că va fi.
Desigur, așa cum înțeleg ca v-a spus deja D., mi-aș dori mult să mai avem o sesiune următoare.
Vă mulțumesc din suflet și mă bucur enorm că am avut șansa să vă cunosc!
Doamne-ajută!
Cu sinceră recunoștință și sentimente senine,

~N.G.~

Titiana Popa mi-a schimbat viața. Este o persoană plină de har și dăruire și care transmite energie vitală celor din jur care au nevoie. Mai mult decât atât, ea are puterea și cunoștințele necesare să identifice emoții negative care afectează buna noastră funcționare. Ea poate înlocui aceste emoții negative cu emoții constructive, pentru menținerea echilibrului și a sănătății totale: minte, trup,
suflet. Când ne-am cunoscut, sufeream de diverse afecțiuni. Am avut câteva ședințe și m-am simțit mult mai bine decât în ultimii cinci ani. Misterios, anumite afecțiuni au dispărut subit când am repetat analizele de sânge, RMN-ul sau CT-ul.
La început, am fost sceptică, pentru că am practicat mereu medicina convențională cu toți pacienții mei, dar mi-am dat seama cât de important este sistemul emoțional și implicările acestuia în sănătatea noastră de zi cu zi. Astfel, am hotărât sa continui sesiunile cu Titiana și să le spun tuturor de extraordinara ei tehnică.

~V.F.~

Doamnă Titiana Popa,
Webinarul de astăzi a fost o mare bucurie pentru mine prin starea de bine pe care mi-au  transmis-o dialogurile, expunerea dlui profesor și, nu în ultimul rând, efectele terapiei pe care o practicați.

În acest sens, vă scriu acest mesaj pentru a împărtăși efectele ședinței la care am participat duminică, 5 februarie 2023.
Înainte de toate, cuvintele au fost cele potrivite!
Apoi, vorba dulce care, cum v-am spus deja, mult aduce: liniște, pace, îndreptare, ascultare!
O stare de calm și parcă toate reacțiile mele imediate (furioase) au încetinit; nu le mai dau curs, mă gândesc bine înainte să-mi exprim revolta. Mă motivez mai repede, zâmbesc seara înainte de culcare fără niciun efort, iar bucuria copilăriei de care vorbeați că-mi lipsește sau că nu o mai am, mi-am dat seama ca nu este alta decât bucuria pe care o simțeam când mergeam la biserică în fiecare duminică, la Constanța. La Strasbourg, Biserica Ortodoxă Română este păstorită de o persoană extraordinară, părintele preot Vasile
Iorgulescu, care ne dăruiește de fiecare dată cuvântul de care avem nevoie.
Doamnă Popa, am analizat toate sfaturile d-voastră: sunt adevărate, mă echilibrează și mă ajută să-mi recapăt motivația, puterea de
concentrare și bucuria cu care încep și închei o zi. Recomand din tot sufletul terapia d-voastră și voi încerca, în măsura posibilului, să particip la cât mai multe conferințe pe care le veți susține, atât în țară,  cât și în străinătate.
Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce faceți, pentru alinarea și  vindecarea oamenilor care vă cer ajutorul!
Să vă dea bunul Dumnezeu sănătate și forță pe mai departe!
Cu respect,

~M. M.~

Dna Titiana,
Am lucrat împreună anul trecut pentru afte si infertilitate. Cu aftele mai am încă probleme, însă vreau să vă spun că, după 6 ani de încercări, testul de sarcină a arătat 2 linii. Mi-ați spus că în câteva luni se va întâmpla și m-am gândit mult ce înseamnă
câteva luni. A sosit și momentul minunat! Medicul mi-a confirmat că am o minune în pântece.

Vă mulțumesc mult pentru ajutor! Ne vom întâlni la seminar.
Doamne-ajută!

~D.T.~

Titiana este răspunsul rugăciunilor mele, este vocea lui Dumnezeu prin oameni. Este metoda de vindecare dumnezeiască, modul de curățare și îmbunătățire a propriei persoane, prin conștientizarea și eliminarea părților negative ale propriei personalități.
Am înțeles, lucrând cu Titiana, că trăsăturile mele negative îi afectează pe cei din jurul meu, iar pe mine mă autodistrug efectiv. Ședințele cu ea m-au făcut să conștientizez mult mai bine situația mea și să primesc vindecare atât eu, cât și Maria, în diferite afecțiuni fizice, care ne făceau viața grea.
Mulțumim din suflet, Titiana! Îmi doresc ca toți oamenii să poată beneficia de cunoașterea și harul cu care Dumnezeu te-a luminat!

~I.~

Mulțumesc mult pentru tot timpul acordat, pentru energia și căldura dvs. De fiecare dată, după ședință, sunt foarte liniștită și încrezătoare. Sunt recunoscătoare că ați avut bunăvoința să mă ascultați, să mă tratați și îndrumați. De la vocea caldă și gesturile pline de lumină și înțelegere, totul mă face să nu am sentimentul ridicolului în văitatul meu de peste 5 luni.
Am luat și iau încă antibiotic, văd că-l încă îl tolerez. Nu am mai avut durere în toată mandibula, fac masaj și sper ca lucrurile să intre
pe o linie normală. Încerc să-mi domolesc pornirile când sunt revoltată și să spun Tatăl Nostru.
Sper sa ne vedem la Paris.
Îmbrățișări cu tot dragul, pline de recunoștință.
Duminică binecuvântată!

~E.C.~

A.E.L. (16 ani) a fost diagnosticat la vârsta de 6 ani cu epilepsie. După un tratament în care timp de 2 ani nu au mai fost crize, ele au revenit și niciun tratament din acel moment nu a mai avut efect. În acest moment, are un certificat de handicap (gradul 1).
Toate tratamentele medicamentoase prescrise i-au înrăutățit starea de sănătate. Am făcut, de-a lungul timpului, mai multe investigații și terapii pentru a încerca să ținem sub control sau să diminuăm crizele care erau de ordinul zecilor în fiecare zi.
De mai mulți ani, primește un tratament epileptic minim, starea lui de sănătate este susținută cu mai multe suplimente în acest moment. Epilepsia i-a afectat din achizițiile făcute până la momentul declanșării bolii, partea de vorbire, memorie, motricitate, fiind dependent foarte mult de noi.
Crizele epileptice in ultimii ani se manifestau mai mult dimineața la trezire și era necesar să îi administrăm Desitin (10 mg) pentru a-l liniști.
La finalul anului 2022, am văzut-o pe dna Titiana Popa invitată împreună cu domnul profesor Constantin Dulcan în emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii (Daniel Roxin). Am dorit  să o contactez și am reușit să o facem prima ședință în data de 16.01.2023.
Din acel moment, au apărut schimbări majore. Crizele epileptice, care apăreau aproape zilnic, au început să fie din ce în ce mai
rare, starea lui psihică s-a îmbunătățit fără să mai aibă episoade de irascibilitate. Este mult mai prezent, se exprimă cu mult mai multă ușurință, este înțelegător, atent la lucrurile din jurul lui, are mult mai multă încredere în el.
În urma ședințelor de terapie pot spune ca avem un alt copil. În speranța că lucrurile vor evolua din ce in ce mai bine, îi suntem profund recunoscători dnei Titiana Popa și bunului Dumnezeu pentru că am întâlnit-o și dlui profesor Constantin Dulcan pentru că a invitat-o la acea emisiune.
Mulțumim mult!

~E.L.~

După aproape 3 săptămâni de la ședința făcută, starea soțului s-a îmbunătățit. La două zile după ședință a dormit aproape 10 ore/zi, fără să se trezească în timpul nopții. Apoi, a intrat într-un ritm de 7-8 ore cu o trezire sau chiar niciuna în timpul nopții.
Amețelile s-au rărit și este plin de energie. Chiar și în zilele încărcate în care, de obicei, nu putea dormi din cauza oboselii, reușește să doarmă mai mult decât înainte. Deci, progres pe toată linia, pentru care vă mulțumim frumos.
Mă bucur pentru deschiderea oamenilor la tratamentul absolut uimitor care vădcă funcționează aproape imediat. Soțul meu a adormit pe scaun în timpul ședinței.
Vă mulțumesc! Fiți binecuvântată!

~V.N.~

Am avut o sesiune de Body Code acum o lună. În primul rând, vreau să vă mulțumesc încă o dată. Am avut o lună plină de liniște
și relaxare, în care nu m-am mai victimizat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru lucrurile bune din viața mea.
Din păcate, de trei zile, stările mele de neliniște au revenit din cauza geloziei cu care mă lupt de foarte mult timp. De data aceasta însă, încerc să nu mă mai victimizez și să ies singură din această stare, doar că îmi este destul de greu.
Prietenul meu este o persoană minunată și nu mi-a dat niciodată niciun motiv pentru care aș putea sa fiu geloasă, însă mă confrunt cu această problemă din copilărie și, de cele mai multe ori, îmi este greu să o controlez. Se poate să mai lucrăm puțin pe partea aceasta de psihic? Îmi doresc să scap de gelozie o dată pentru totdeauna, dar și de toată anxietatea care vine cu ea pentru ca relația dintre mine si partenerul meu să nu fie afectată în timp de această frică pe care o am.
Va mulțumesc!

~A.~


Doamna Titiana, O Doamnă a Bisericii, un înger trimis de Dumnezeu, o ființă de lumină, care și-a ales la venirea sa în lume să coboare iubirea lui Dumnezeu în inimile noastre, celor ce ne-am rătăcit puțin. Datorită ședințelor de terapie, fetița mea a scăpat de o operație care nu se anunța deloc ușoară. Iar eu am reușit să îmi găsesc tot mai multă liniște sufletească, sănătate, oportunități, oameni și situații tot mai bune în viața mea.
Vă mulțumim cu Recunoștință pentru ajutorul acordat și darul Divin ce îl împărtășiți cu noi toți!
Vă iubim și vă respectăm!

~M.G.~

 


Întâlnirea mea cu dumneavoastră nu a fost întâmplătoare. Așa a fost voia lui Dumnezeu, ca eu să vă pot cunoaște pe dumneavoastră și dumneavoastră sa îmi ajutați fetița. Vă mulțumesc din suflet că ați acceptat să faceți sesiuni cu ea și că ați acceptat să ne vedem față în față! Vă suntem recunoscători dumneavoastră și bunului Dumnezeu! Să ne vedem cu bine! Doamne-ajută!
Fetița mea, înainte de sesiunile cu dumneavoastră, nu accepta să pună mâna pe creion. Acum, își scrie singură numele, scrie „tata”, „mama” și cifrele; desenează cu drag!
Vă mulțumim din suflet pentru bunătatea dumneavoastră și pentru tot ajutorul!
~M.V.~

Am întâlnit-o pe doamna Titiana întâmplător, pe internet și am contactat-o imediat. De când am făcut această terapie, mă simt foarte liniștită. Recomand această terapie cu toată încrederea. Sa ne fiți sănătoasă, doamnă Titiana! Vă iubesc!

~E. D.~

Doamna Titiana Popa este un dar de la Dumnezeu. A lucrat cu băiatul meu cel mare și l-a ajutat să își îmbunătățească vederea.
Pe băiatul cel mic l-a ajutat să se vindece de acnee, iar pe mine m-a scăpat de dureri îngrozitoare de spate.

Toți din familie apelăm la doamna Titiana când avem nevoie. Este o ființă minunată, plină de har si iubire. Îi mulțumim pentru tot ceea ce face!

~A.C.~

Problema mea pot spune că a fost una oncologică. Însă, ceea ce m-a adus la tratamentul primit prin d-na Titiana Popa au fost crize
de atacuri de panică (ca efect secundar al cancerului). După terapiile primite, m-am simțit mult mai bine. Titiana Popa este o terapeută de excepție, binecuvântată de Dumnezeu cu acest dar. Îi mulțumesc mult pentru tot, pentru realul ajutor primit! 
Am ajuns la Titiana Popa văzând postarea de pe YouTube, Exercițiul iertării. Acest exercițiu este EXTRAORDINAR, are efecte miraculoase! Îl recomand cu multă căldură. 

Îi mulțumesc acestei terapeute minunate!

~A.F.~

La recomandarea domnului profesor Constantin Dulcan, am luat legătura cu doamna Titiana Popa. Cred că a fost rânduit de bunul Dumnezeu să îmi rezolv unele probleme de sănătate, acumulate în timp. Văzând ce rezultate am obținut, am lucrat cu toată familia mea, soțul și cele două fiice. Soțul a avut o alergie de ani de zile (lua antihistaminice zi de zi), care a fost rezolvată cu două ședințe de terapie.

~C., Republica Moldova~

Experiența trăită de mine a fost absolut divină, modul în care simțeam organele, cum sunt scanate în sesiune și ulterior, prin rugăciune, complet vindecate și aduse înapoi la capacitatea lor inițială, a fost absolut uimitor pentru mine. Acum am conștientizat adevărata putere a cuvântului, a intenției și a puterii lui Dumnezeu și cum minunile sunt prezente în lumea noastră prin oamenii care devin canalul iubirii infinite a lui Dumnezeu!

~O.L.~

În întâlnirile avute cu tine, Titiana, am simțit de fiecare dată prezența lui Dumnezeu și o pace pe care cu greu o pot descrie în cuvinte.
Credința mea în această metodă de eliberare a tuturor emoțiilor captive și blândețea ta m-au vindecat.

~M.P.~

Într-un moment critic și de rătăcire în viața mea, doamna Titiana Popa a făcut lumină în drumul meu spre Acasă!
Mulțumesc infinit pentru că mi-ați arătat puterea lui Dumnezeu!

~A. H.~

Îi mulțumesc prin această mărturie doamnei Titiana Popa, care m-a tratat cu ajutorul vindecării prin cuvânt. Aveam probleme cu tensiunea și dureri de coloană de ani de zile. În doar două sesiuni, prin eliminarea emoțiilor captive, Doamna a reușit să elimine
durerea de coloană și nu mai iau pastile pentru reglarea tensiunii. Fiul meu suferea de depresie și ședințele interminabile la psiholog nu dădeau rezultate. În doar două sesiuni l-a făcut pe fiul meu să fie același om bun, înțelegător, minunat.
Doamna Titiana este un miracol în viața familiei noastre!!!

~A.C.~

Doamnă Titiana, nu am cuvinte suficiente să vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine. Întâlnirea cu dumneavoastră a fost un Dar Divin, un răspuns al bunului Dumnezeu și al Maicii Domnului la rugăciunile mele. A fost o schimbare a modului de a gândi.
Să fiți binecuvântată!

~I.V.~

Băiatul meu cel mic, C. (18 ani), de la vârsta de 8-9 ani se confrunta cu dureri la picioare, șolduri, genunchi, călcâi, și nimeni nu a putut să-i pună un diagnostic clar. După mai multe analize, RMN, radiografii, ne-au spus ca ar fi artrită. Am încercat acupunctură, doctori osteopați. Simptomele s-au mai ameliorat, dar nu au dispărut. Am sperat întotdeauna să găsesc ceva sau pe cineva care să-l ajute să
scape de aceste dureri. Acum aproape un an, am aflat de doamna Titiana, am contactat-o și am început tratamentul.
După mai multe ședințe cu doamna Titiana, în care a curățat multe emoții care îl afectau, durerile au dispărut.
In sufletul meu am fost convinsă că există și altceva care să-l ajute și îi mulțumim Domnului că am găsit-o pe doamna Tatiana.

~M.B.~

Fiecare persoană vine în viața noastră  cu un scop. În martie 2021 eram în tratament de chimioterapie pentru un cancer de sân, cu
metastaze osoase si hepatice, iar dorința mea era să pot ajunge din Timișoara la București, la conferința susținută la Sala Dalles de profesorul Dulcan, împreună cu doamna Titiana Popa. Atunci a fost prima data când am întâlnit-o pe doamna Titiana Popa. Am fost
impresionată de blândețea ei și de tehnica terapeutică folosită.  Mi-am dat seama că bagajul emoțional pe care îl cărăm după noi ne îngreunează existența. Au urmat niște ședințe de terapie, iar după fiecare ședință mă simțeam mai eliberată, simțeam o claritate mentală. Starea mea este tot mai bună. La ultima ecografie, nodulul de la sân nu mai este, medicul a zis că este remisie completă.
Lucrez și eu cu tehnica Vindecarea prin cuvânt pentru a mă susține atât pe mine, cât și pe familia mea.
Viața este un dar care trebuie protejat si prețuit.  Doamna Titiana Popa asta face, ne dă instrumentele de care avem nevoie pentru
a ne cunoaște mai bine, pentru a învăța să trăim frumos, în armonie cu noi înșine și cu cei din jur.
Îi mulțumesc pentru că am avut ocazia să o cunosc și pentru că mi-a schimbat viața.

~A.I.P.~


După 5 ani de dureri constante și cronice de spate, perioadă în care în mod constant am fost sub îndrumarea unui număr susținut de specialiști ortopezi, fizioterapeuți, osteopați, acupunctură, terapii în urma cărora aveam beneficii pentru 1-3 zile, întâmplarea face să o văd pe Titiana pe YouTube și decid să încerc o sesiune. După prima sesiune, am avut o îmbunătățire de 60%, rezultatul a fost simțit rapid iar fericirea a fost și mai puternică atunci când am anulat ședința ce urma, la fizioterapeut.
După a 3-a sesiune beneficiile sunt de 95%, resimțind încă o ușoară tensiune la nivel lombar, care, desigur, se va rezolva la următoarea ședință. Un alt amănunt important este faptul că Titiana a dat o explicație detaliată a provenienței durerii, pe care niciunul dintre terapeuți, în toți acești ani, nu au dat-o, rezumând-se doar la a-mi spune că bazinul nu este într-o poziție normală, de echilibru, fapt care determina inflamația și durerea susținută! 
Pentru sceptici pare incredibil, dar să nu uităm ca dorința de a trăi fără să-ți duci durerea te face să te urci pe pereți, cum se zice in popor.
Pentru cine are nevoie, încercați cu Toată Încrederea!
Cu Binecuvântare, Iubire și Recunoștință Infinită,

~L.D.~

Vă mulțumesc din inimă pentru experiența pe care am avut-o cu această minunată terapie, practic viața mea s-a limpezit. Îmi aduc și acum aminte cum am dat de dumneavoastră, urmărind un video pe YouTube, atunci mi-am zis: eu trebuie să am o sesiune de terapie cu doamna aceasta. Am luat inițiativa de a vă contacta și într-adevăr am așteptat ceva vreme până să-mi răspundeți, dar a meritat așteptarea deoarece acum văd lumea altfel.
Nu am apelat la dumneavoastră pentru dureri fizice, ci pentru dureri interioare, de care nu eram conștientă 100%. După câteva sesiuni, mi-am dat seama cât de bine și limpede mă simt, eliberându- mă de toată acea greutate. Uneori îmi simțeam capul foarte greu, eram fără vlagă. Treptat, mi-am recapăt puterea, îndepărtând energia de victimă, energia de durere, de neacceptare și multe altele.
Îmi este greu să explic în cuvinte ceea ce am simțit, dar știu că este o minune ceea ce se întâmplă.
Vă sunt profund recunoscătoare!

~A.B.~

 


Am 42 de ani și, de aproximativ 7-8 ani, în timpul sarcinii cu cel de-al doilea copil, am descoperit în urma analizelor că tiroida mea nu funcționează normal, fiind diagnosticată cu hipertiroidism. Drept urmare, am început o terapie cu Thyrozol. Valorile TSH-ului au fost, în acești ani, sub limita normală (0,01, 0,005, chiar sub 0,005). Tratamentul cu Thyrozol a variat ca dozaj, existând perioade destul de
lungi, când am luat 30mg/zi. În același timp, am început să iau și tratament pentru inimă – Propanolol 80 mg/zi, având pulsul foarte mare. În 2022, chiar m-a sfătuit medicul endocrinolog să mă gândesc la varianta operației, întrucât tiroida mea este imposibil de
stăpânit. În vara anului trecut, am aflat de Titiana de la cumnata mea, iar în decembrie am avut prima întâlnire online, ocazie cu care mi-a evaluat glanda tiroidă, acolo unde mi-a găsit mai multe emoții pe care le-a și îndepărtat. La acel moment, luam 20 mg Thyrozol, iar TSH-ul era mai mic de 0,005, deci sub limita detectabilă în laborator.
După ședință, nu am întrerupt tratamentul, continuând cu aceeași doză, deși Titiana mi-a zis că tiroida mea funcționează normal. Pe de o parte, mă simțeam mai bine, nu am mai avut palpitații, am redus medicamentația pentru inimă, de la 80 mg la 20 mg, pe de altă parte simțeam tiroida parcă mai umflată, punând mai multă presiune pe gât; am avut dereglări menstruale.
La începutul lunii februarie 2023 am refăcut analizele și am mers la medicul endocrinolog. I-am spus de starea pe care o am, însă acesta, uitându-se la analize, a avut o explozie de bucurie, sfătuindu-mă să fac o poză buletinului de analize și să îl pun in ramă.
TSH-ul a crescut pentru prima dată în 7 ani, la 5,39. Mi-a explicat medicul că dacă aș fi redus medicația, sau chiar aș fi eliminat-o, atunci analizele mele ar fi fost în limite normale. Faptul că am luat Thyrozol, pe o tiroidă cu funcții aproape de normal, mi-a dat acele stări de rău.
După a doua ședință cu Titiana, de la sfârșitul lunii februarie 2023, am renunțat total la medicamentul pentru inimă și sunt pe o doza de 10 mg Thyrozol, asta până la următorul control la endocrinolog, când am convingerea că nu va mai fi nevoie de medicamente.
Pentru mine, Titiana este în mod clar, o binecuvântare!

~E.~

Doamna Titiana Popa mi-a fost recomandată de o prietenă, știind ca mă lupt cu atacuri de panică de ani de zile. Căutând informații despre doamna Popa, am descoperit multe afinități și trăsături comune. Prima noastră întâlnire a fost de Ziua Crucii, considerând-o un dar de la Dumnezeu. Ochii calzi, vocea plăcută și plină de duh, bunătatea, lumina și dragostea de Dumnezeu a doamnei Popa m-a însoțit pe tot parcursul ședințelor de terapie, care se încheiau cu o stare de pace și liniște, acea stare de beatitudine, de fericire și
dragoste deplină pe care o aveam numai în timpul meditației sau rugăciunii.
O experiență unică și impresionantă, cu un impact puternic asupra mea. Voi lua parte la webinare în speranța de a învăța singură să mă vindec, cu șanse minime de succes, știind că nu dețin harul și nici talentul.
Cu multă dragoste si respect!

~M.L.L.~

Am cunoscut-o pe Doamna Titiana acum aproape jumătate de an. Nu știam la ce să mă aștept, doar știam că o să mă fac bine.
Aveam multe probleme de sănătate, dureri fizice, dar mai ales dureri sufletești. Maica Domnului este cea care ne vindecă, ne apară și ne păzește de toate relele și Doamna Titiana este ajutor și îndrumare, în numele Maicii. Rugăciunile pe care le facem împreună, intențiile pe care le rostim tare și din suflet, energiile negative care dispar una câte una, și blocajele fizice si psihice care dispar, acesta este traseul pe care îl parcurgem când apelăm la ajutor. Noi suntem energie și de-a lungul vieții acumulăm traume, tristeți, neplăceri,
dureri. Toate acestea trec cu rugăciunea doamnei Titiana și a noastră. Migrene, fracturi, hernie de disc, dureri musculare, ficat gras, colecist, sunt doar câteva dintre neplăcerile fizice pe care le aveam și nu le mai am. Abandon, pierdere, trădare, frustrări, neputințe, rușine, sfială, nehotărâre, furie, victimizare, sunt doar câteva din neplăcerile sufletești pe care le aveam, și nu le mai am.
Mi-am regăsit echilibrul sufletesc și trupesc cu ajutorul doamnei Titiana și nu voi înceta să apelez la dânsa, ori de câte ori voi avea nevoie. Maica Domnului ne păzește și ne are în grijă și trimite îngeri pe pământ, îngeri ca Doamna Titiana!

~M.~

Dumnezeu ne trimite îngeri să ne ocrotească și să ne ajute să ne vindecăm atunci când avem nevoie și când suntem pregătiți.
Așa a fost și în situația mea. Pe Titiana am întâlnit-o când am venit in Texas, în frumoasa biserică pe care a pictat-o. Are un zâmbet cald și o îmbrățișare din care nu mai vrei să te desprinzi. Atunci când cântă, vocea ei te poartă lin spre planuri înalte. În ultimii ani, m-am confruntat cu probleme la coloană și aveam și amețeli care mă făceau să stau în frică și stres. Am făcut multe sesiuni cu Titiana în care am descoperit emoții/evenimente și multe, multe altele, în această viață, în vieți trecute, emoții primite în viața intrauterină, emoții transmise de la părinți, de la strămoși. În timp, arsurile de la musculatura paravertebrală au dispărut, coloana s-a îndreptat mult (era scolioză), iar mușchii abdominali nu mă mai dor când mă aplec.
Cu ajutorul Titianei, prin darul ei divin, al metodei pe care o practică, corpul meu s-a echilibrat și este în curs de vindecare, iar eu mă pot bucura de viață și de cei dragi.
Îi sunt sunt recunoscătoare, o iubesc, îi mulțumesc și o recomand cu toată dragostea pe Titiana.

~A.T.~

 


Întâlnirea cu Titiana Popa a fost una revelatoare legată de tiparul generațional de respingere a feminității mele. A fost o confirmare a conștientizării mele și a fost un sentiment eliberator. Puterea cuvintelor a avut impact asupra trupului și a sufletului.

~C.P.~

Titiana a fost cadoul pe l-am primit de ziua mea, pe 19 martie 2022, la sala Dalles, din București. Ne-a tratat și ne tratează toată familia, dar cel mai puternic impact l-a avut asupra fiicei mele, care de la vârsta de 12 ani suferă de sindromul ovarelor polichistice SOP cu toată suita de manifestări: dereglări ale ciclului menstrual, pilozitate excesivă, greutate fluctuantă.
Titiana i-a explicat că acest sindrom a apărut în urma divorțului meu, ea preluând suferința și stresul meu (poziționându-se între cele două ovare, pe care le-a asociat cu mama și tata).

A fost wow și pentru mine, și pentru fiica mea!

~L.~

Pe 29 septembrie 2021, un diagnostic crunt mă lovea ca un trăsnet... leucemie acută mieloblastică. M-am trezit dintr-o dată în partea cea mai întunecată a abisului... inima îmi bătea cu putere gata să-mi spargă pieptul, urechile nu auzeau decât gândurile cele mai
negre, ochii nu puteau vedea vreo raza de speranță... negru absolut... 17 octombrie 2021, primesc un mesaj de la o doamnă Popa Titiana, care se prezintă ca Body Code Practitioner și care are un cabinet holistic. Mesajul era foarte cald, calm și încurajator.
Am început să citesc despre această tehnică. Menționez ca înainte mai vorbisem cu psihoterapeuți, dar niciunul nu a reușit să mă convingă în vreun mod. Mi-am spus că nu am nimic de pierdut să încerc și această terapie, ci doar aș putea avea de câștigat. Și uite așa am acceptat o ședință de terapie cu Titiana...
Din acea clipă, viața mea din ultimul an și jumătate s-a schimbat total! Am început să văd farul de la capătul lumii! Și iată că, prin ajutorul divin de la Dumnezeu, cu cel concertat de Titiana și de medicii din spital sunt pe linia de plutire! După cure lungi și dificile de chimioterapie, acum un an am reușit să fac transplantul medular. Toată perioada deosebit de grea de după transplant nu aș fi putut să o parcurg singură, fără terapia cu Titiana. Mi-a schimbat viața! Am devenit ca un copil dependent de ea, aveam permanent nevoie de confirmarea ei. Fără Titiana și bunul Dumnezeu, nu aș fi scris acum aceste rânduri!
Dumnezeu să-i dea sănătate și putere de muncă, să poată ajuta cât mai mulți oameni!

~C.D.~

Într-o perioadă grea a existenței mele, am fost cu siguranță îndrumată de providență să o cunosc pe minunata terapeută Titiana Popa. Primul contact a fost pe YouTube, prin descoperirea Exercițiului iertării, extraordinar de bine conceput de Titiana Popa.
În timp ce-l practicam, am reușit să o contactez și am primit două tratamente pentru atacurile de panică. Da, aceste două tratamente au eliminat energii captive grele și am simțit cum ceața se risipește. Pentru această terapeută de excepție, iubirea Divină, credința sunt pe primul loc și apoi restul, ceea ce-i conferă darul cu care a fost Binecuvântată.
Mulțumesc din nou pentru ajutorul primit, cu atâta empatie și dăruire!

~A.F.~

Din 3 martie 2022, doamna Titiana ne-a acompaniat în lunga noastră perioadă de tratament și speranță pentru A., minunea noastră. A fost diagnosticată cu tumoare cerebrală malignă, NEOPERABILĂ. Nu există cuvinte să exprimăm sentimentele pe care le-am simțit atunci când am aflat diagnosticul. Însă, dna Titiana, de la prima întâlnire ne-a dat speranță. A fost, este și va rămâne ingerul nostru pe Pământ. Tot anul 2022 am lucrat împreună, din Canada și din SUA. Fetița noastră o numește pe Titiana Dna Dr. din America.
Când A. avea tratament, când nu se simțea bine, când nu avea energie, dna Titiana era cu noi.
Îi mulțumim si sperăm ca odată în viața asta să o putem întâlni și să o strângem în brațe tare, tare, tare!
Vă iubim și sunteți în rugăciunile noastre!

~B., Canada~

Doamna Titiana este omul care mi-a adus răspunsurile de care aveam nevoie. Îi sunt profund recunoscătoare! Mi-a creat posibilitatea să am acces la propria conștiință, mi-a oferit oportunitatea să cunosc testarea musculară, implicit kinesiologia, care este un

instrument fantastic, pentru a înțelege cu adevărat mărinimia și perfecțiunea corpului pe care le-am primit!
Doamna Titiana, după părerea mea, este un om cu un nivel de conștiință foarte ridicat, cu un mare dar și o misiune extrem de importantă pentru folosul și sprijinul tuturor oamenilor care sunt deschiși să vadă asta!
M-a ajutat să înțeleg că sunt mai mult decât ce se vede la suprafață, m-a făcut să-mi înțeleg propriile emoții (cultivate, dobândite, transmise sau preluate) și ce boli, dezechilibre sau lipsuri pot genera acestea, toate din lipsa conștientizării și a
deconectării de Dumnezeu!
M-a ajutat să scap de depresie, anxietate, nervozitate, furie, neliniște, dureri de cap, dureri de spate, infecții bacteriene și multe altele!
Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că am întâlnit acest om! Sunt recunoscătoare pentru tot!
Sunt puține cuvintele pentru a exprima ce simt față de acest om și ce schimbări a adus în viața mea!
Omul acesta este un DAR pentru noi toți!

~A.M.B.~

Iubesc metafizica! Se spune ca răul trebuie tăiat de la rădăcină, iar interpretarea expresiei, oferită de www.dex.ro este una foarte interesantă, și anume: a stârpi radical o manifestare negativă a vieții. Din păcate, trăind în secolul vitezei, de multe ori neglijăm aspecte esențiale ale vieții, până când aceste aspecte devin vizibile, manifestându-se sub forma unor afecțiuni și în anumite cazuri medicina convențională se declară înfrântă. De aceea iubesc metafizica și îi apreciez enorm pe cei care își dedică întreaga viață cercetării acesteia.
Doamna Tatiana Popa abordează o terapie integrativă care dă rezultate fabuloase. Prin tehnica dânsei, pacientul este invitat la o incursiune în invizibil. Acel invizibil care dictează vizibilul, și anume: rănile emoționale nerezolvate și adânc înrădăcinate în ființa umană, deseori somatizate, sunt identificate și mai apoi tratate, stârpind astfel răul din rădăcină și îmbunătățind considerabil
calitatea vieții. Energia nu moare, se transforma! Iar terapia integrativă a Titianei este, din punctul meu de vedere, o alchimizare excepțională. Îi mulțumesc pe această cale pentru aportul adus calității vieții mele!

~M.I.~

La începutul anului 2022 am fost infectat cu noul coronavirus (SARS-CoV-2). Fără a găsi o soluție în tramentele îndelungate alopate destul de severe cu antibiotece și alte medicamente, dinamica a fost una negativă, astfel starea de sănătate s-a agravat cu revenirea altor simptome mai vechi: sindromul post-colecistectomic, formarea unui ulcer gastric cu infecție Helicobacter Pylori și cu pierdere in
greutate foarte mare într-o periodă scurtă de timp.
În căutarea unei metode alternative de tratare, în luna august 2022, ca prin minune am aflat pentru prima dată de EFT practicat de doamna Titiana Popa. După cîteva sesiuni de terapie cu Titiana, am putut să exclud medicamentele. Starea de sănătate fizică și emoțională s-a îmbunătățit progresiv după fiecare sesiune, astfel revenind la normal. Astăzi scriu aceste cuvinte după ce am primit rezultatele medicale, în urma cărora s-a constatat dispariția ulcerului gastric și a infecției Helicobacter Pylori.
Sunt foarte recunoscător pentru darul de vindecare dat de Dumnezeu doamnei Titiana Popa și recomand cu mare drag tuturor persoanelor aflate în suferință să încerce această cale de tratament blândă, sinceră și interesantă.

~P.J., 42 de ani~

Dragă Titiana,
Îți mulțumesc pentru curățările emoționale efectuate mie, soțului și fetiței noastre de 5 ani. Eu am avut un diagnostic de prediabet, după prima ședință valorile glicemiei au fost în parametri normali, în a doua ședință mi-ai restabilit comunicarea energetică între inimă și creier, iar astfel am reușit să-mi adun gândurile, să-mi liniștesc mintea și sufletul. Soțul meu nu mai are reflux gastric si nici nu mai este o bombă cu ceas. Fetița nostră a fost eliberată de emoțiile moștenite din neam si din perioada de sarcină.
Trigliceridele si colestrolul au valori normale. Se zice că Dumnezeu lucrează prin oameni, pe tine te-a trimis la noi. Îți suntem recunoscători.

~Z.S., Viena~

Multumesc bunului Dumnezeu pentru existența ta! Ai apărut în viața mea în momentul când aveam cel mai mult nevoie de tine; eram fără loc de muncă, voiam să mă las de meseria mea (sunt asistent medical), eram fără casă (voiam de mulți ani să-mi cumpăr o locuință și nu reușeam să finalizez tranzacția) erau multe lucruri care nu îmi plăceau la mine, dar voiam să mă schimb , să-mi schimb viața
în bine. Ai fost salvarea mea, m-am întors la muncă la aceeași meserie și acum sunt asistentă-șefă, între timp mi-am cumpărat și un apartament, viața mea continuă să se schimbe în bine. Pentru mine ești sora mea mai mare pe care nu am avut-o. Te iubesc și-ți doresc tot binele din lume! Mult succes în indeplinirea
misiunii tale! Doamne-ajută!

~O., Italia~

 


Având probleme de sănatate, mă rugam la Dumnezeu să facă o minune în viața mea și mi-a trimis-o pe doamna Titiana Popa, iar, după câteva întâlniri, s-a ivit oportunitatea să fac o operație care a fost un succes. în urma ședințelor cu doamna Titiana, am început să descoperim și să vindecăm energii care blocau funcționarea normală a organismului meu.
Aștept cu nerăbdare ca întâlnirile noastre să producă în continuare în mine schimbări minunate.
Mulțumesc, cu recunostință!

~M.M.~

Îi multumesc doamnei Titiana Popa pentru cele două tratamente minunate în urma carora genunchii mei s-au vindecat, iar eu am putut să-mi reiau cu încredere cariera de balerin la Londra. Aveam deja de peste un an dureri mari la genunchi, care îmi îngreunau de multe ori urcatul scărilor și chiar mersul. Mă îndoiam că voi putea să continui această carieră pentru care m-am pregătit atat de mult.
Am incercat mai multe programe de refacere, care, din păcate, au adus doar imbunătățiri temporare.
După cele două ședinte de eliberare emoțională cu Titiana, m-am simtit bine, am putut să execut elemente dificile fără durere și nu am mai ratat niciun spectacol. 
La 22 de ani, datorită acestui tip de tratament prin care se identifică și se eliberează cauzele perturbatoare, pot să mă bucur de sănătate și de profesia mea cu ajutorul acestei terapeute minunate, doamna Titiana Popa, om drag.

~M.H., balerin român la Londra~

 


Dumnezeu m-a binecuvantat cu doi Îngeri pe Pământ. Unul este copilul meu, datorită caruia am ajuns la al doilea meu Înger, adică doamna Titiana Popa, (pentru că îmi doream cu disperare să mă fac bine pentru copilul meu) într-unul dintre cele mai grele momente din viața mea, când la propriu simțeam că înnebunesc (emisferele mele cerebrale comunicau 0%) și nu eram în stare să fac absolut nimic, cel mai dureros fiind faptul că nu mai puteam să am grijă de copilul meu de 4 ani. Într-o noapte am văzut materialul video salvator, cu ea si domnul profesor Dulcan. A doua zi am sunat fără să știu altceva despre dumneai, iar când mi-a răspuns am simțit că sunt deja bine, am simțit că mi-a răspuns mama, îngerul din Cer, atât de caldă este și atâta lumină emană, iar cuvintele ei chiar iți
vindecă sufletul. Am rezolvat atât de multe cu ajutorul dumneaei, printre care depresie, anxietate, neîncredere în sine și multe probleme, altele urmează, pentru care sper să reușesc să am ocazia să-i multumesc în viața asta. Întâlnirea cu dvs., doamna Titiana Popa m-a renăscut. Mi-a dat din nou viață. Vă mulțumesc cu tot sufletul meu, dar și al primului meu Înger, copilul meu, care și-a regăsit mama. Vă iubesc!

~F.T.~

Am cunscut-o pe Titiana urmărind o înregistrare cu domnul prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan. Am simțit din prima clipă faptul că ceea ce face ea este ceva profund și de aceea am recomandat-o mereu celor care aveau nevoie de ajutor.
Când a început să lucreze cu mine, nici nu știam bine cu ce aș vrea să începem. Titiana însă știa. Eu eram bolnavă de o viață; prima dată m-am imbolnăvit la vârsta de 3 saptămâni; a urmat o copilărie si o adolescență pline de imbolnăviri, spitalizări și suferințe; după acestea a urmat tinerețea cu debutul bolilor cronice. Începând de la prima ședință, starea mea de spirit s-a schimbat în bine: eram mai
optimistă, mai încrezătoare și mai liniștită în minte și în suflet. În plan fizic, stările de disfuncție (boala) se corectează mai lent, în funcție de energia fiecărui om, de vitalitatea specifică vârstei (eu am 53 de ani) și de condițiile în care ne ducem viața fiecare dintre noi; însă, per ansamblu, starea mea se îmbunătățește continuu.
Îi multumesc Titianei pentru tot efortul pe care îl face în a ajuta pe oricine este în suferință!

~L.J., 52 de ani~

 


Am descoperit-o pe Titiana Popa ascultându-l la domnul doctor Dulcan pe YouTube. Mi-a stârnit curiozitatea, deoarece am suferit de dureri de stomac de zeci de ani de zile. Doctorii mi-au recomandat o operație de fiere pentru a îmi ameliora durerile. Chiar si după operație am continuat să am dureri de stomac. Am hotărât să încerc și metoda de vindecare prezentată de Titiana. Imediat după
rugăciunea făcută de Titiana am simțit cum mi-a apărut o biluță, parcă era de mărimea unei fise de telefon, în partea dreaptă a stomacului. În timp ce Titiana lucra cu emoțiile care au rămas blocate, biluța din stomacul meu a început să acționeze ca un magnet puternic care atrăgea din pereții stomacului ceva, ce anume nu pot spune. Când Titiana a încheiat ședința de vindecare cu ultima
rugăciune, biluța magnetică a dispărut și de acum câteva luni de zile nu am mai avut dureri de stomac!
Titian are foarte mare har! Vindecarea prin cuvânt, cu ajutorul tehnicii Body Code, este un tratament care vindecă corpul prin echilibrarea energiilor corpului nostru. Un alt efect al vindecării prin cuvânt a fost eliminarea fricii de a zbura. Nu mai am
absolut nicio emoție de frică când sunt într-un avion ce trece prin turbulențe… sunt foarte calmă și mă bucur de liniște sufletească pe toată perioada zborurilor!
Mereu recunoscătoare!

~M.R.T., Arizona (SUA)~

bottom of page